2017. augusztus 4., péntek

Nóci gyógyszerezése

Nóci 18 órakor kapott az 50mg-os Enroxil Flawourból 1 felet és kicsivel több, mint negyedet. Mivel 10 kg-osnak ajánlanak 1 egész szemet és Nóci bár 2016. dec.01-én volt mérve és akkor 7 kg volt, ma sem érzem többnek, mint  max. 8 kg-nak.
Aug. 08-án este kapta az utolsót. A kúra alatt ismét többször járt alomra, de 09-én megint visszatért az érhetetlen szokásához: a fedeles alomtál hátsó végénél nemes egyszerűséggel kipisil az alomtál és a fedele közötti résen.  Nem tudok rájönni, hogy miért. Van, amikor heteken át nem csinálja, és van, hogy egy héten akár 4x, 5x is.
Amellett, hogy a csillagos eget is átmosom, fertőtlenítem ilyenkor, a legjobban az zavar, hogy nem tudom, mi az oka.
*
Ma aug. 26-a van, és a bejegyzés óta sokat gondolkodtam az okokon. A tapasztalatokat összevetve arra a következtetésre jutottam, hogy ha valami baj van Nóci egészségi állapotával, - leggyakrabban a veséjével -, olyankor mintegy jelzésként pisil ki az alomtálból. Ez lehet /vese-, hólyag-/fájdalom, ami Onsior kúra alatt, után csökken illetve teljesen elmúlik, vagy antibiotikum hatására meggyógyul. A kúrák befejeztével az alomtálat is rendeltetésszerűen használta/használja. Emiatt érdemes nem elbagatellizálni, ha hasonló módon üzenetet küld a számunkra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése