2017. november 27., hétfő

Ha túl komolyan venném az életet


Ha túl komolyan venném az életet, már agyon untam volna magamat....

Egy 2011-ben diagnosztizált és még két év múlva is meglévő daganatomat négy év szünet után e hónap egyik pénteki napján, 13-án!!! nem találtak meg! (Hurrá!-gondoltam én.) Többszöri rákérdezésre is határozottan állította az UH-os, hogy felszívódott. Örömömben majdnem megcsókoltam. (Nyugi!Nő volt...) 16-án mentem az eredményért, mert ugye a szó elszáll, az "írásért" meg hadd strapálja újra magát a beteg, amikor megnyílt a föld alattam. A doki ugyanis közölte, hogy az áll az UH-vizsgálati papíron, hogy mégis van daganatom ...ráadásul olyan helyen, ami nekem már nincs is. !!! :(( Úgyhogy műtenek, csak azt nem tudják még, hogy hol....?! Ehhez kell egy újabb UH. Én enyhén...pipásan megjegyeztem, ha az újabb UH eredménye szóban és írásban is egyező lesz, de számomra kedvezőtlenebb. mint a péntek 13-i szóban közölt, akkor véleményem szerint az a döntetlen állás felé hajlik. Tehát lesz egy 3. UH is, hogy meggyőzzenek? A doki nem reagált, csak személyesen elkísért a vizsgálatra, ahol addig nézegettek, míg az ismét láthatatlan daganatot végre megtalálta az UH-os hölgy...Ekkor jeleztem, hogy számomra ez még 1:1...
Ezután - gondolom a mundér becsületét is menteni kellett - egy újabb UH felvétel készült egy másik, a doki által is komolyabbnak minősített készülékkel, egy általam is hozzáértőbbnek látszó doki által. Eredmény: valami van - mégiscsak. 2x akkora, mint négy éve és nem kell oda, ahol van.
Úgyhogy lesz egy randim majd a dokival a műtőben. A doki (azért mégis) szimpatikus :)), az a valami úgy tűnik jó indulatú. De para az van bennem, mert korábban ugyanezen az osztályon hol műteni akartak, hol a szív-, és egyéb - elég komoly - nyavalyáim miatt csak akkor, ha életveszélyben vagyok.
Az elmúlt időszak van vagy nincs dilemmája sztem érthető, hogy annyira belémfészkelte magát, hogy már azon töprengek:
Az is lehet, én már nem is élek, csak képzelem. :)
Azt hiszem ezt még meg/ki/ kell vizsgálni!


2017-10-24

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése