2017. december 27., szerda

Meghalt Zorrika

 Zorrika, Zorró kandúr és a kis Fekete kölyke, - Fickó cica is tőlük származott - ma az orvosi rendelőben szívrohamot kapott az izgalomtól és meghalt.  Mostanában már beteg volt. A vizsgálatok szerint a rák ellepte a testét...
Nyugodj békében, kicsi Zorrika!
(Kb egy héttel ezelőtt voltam a gazdinál...másnak nem, de nekem előjött, dorombolt, engedte, hogy megsimogassam...nagyon fáj, hogy elmentél!)
Élt 13 évet. /A tesója Fickó  10 évet élt. Ő is rákos volt.)
Zorrika az élete legnagyobb részét utcán töltötte. Ha Éva nem eteti, gondoskodik róla és a sok-sok többiről, akkor fele ennyi lett volna a kis élete. Élete utolsó négy évében már lakásban, Évánál élvezhette a gondoskodást, mert nem maradhatott az utcán, ugyanis a szemét lakók és házfelügyelő kivitette a szeméttárolóból a macskakuckókat, és lezárta a réseket a tároló ajtaján, amin a cicák tudtak behúzódni a hideg elől. Pedig minden nap rendben tartotta Éva az egész tárolót!  Remélem mind megkapja a sorstól, amit megérdemel!


Ilyen állapotban voltak a kis cicakuckók a szeméttárolóban, amit épp, hogy "szó ne érje a ház elejét", minden nap felsepert Éva, és nem a házfelügyelő!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése