2018. november 3., szombat

Vírus?

Hajnali 2-től hasgörcsök miatt fent. De nem úsztam meg ennyivel. Sűrű látogatója lettem a mellékhelyiségnek. Valami vírus?
Még negyed 6-kor sem aludtam. Akkor már túl voltam egy pirítós sütésén és elfogyasztásán, mert úgy kiürültem, hogy az éhségtől majd' elájultam.
Nyolc-kor a párom leengedte a redőnyöket....erre ébredtem.  Totál kivoltam. Részvét nuku...
Összeszedtem magamat és kiporszívóztam a lakást, főztem 5 tojást, amiből 3-at reggeli és ebéd gyanánt befaltam. Ezután hozzáfogtam a tárkonyos leveshez, vasárnaora. I. megpuculta a hozzávalókat...én pedig minden mást elvégeztem.  Kb 3 órára lett kész. A majd' 4 órás főzés meg se kottyant a sertés lapockának. Én puhábban szeretem...
Közben összedobtam a hamari almatortát. Háromnegyed 4-re az is kisült. I. bevásárolt, és elmosogatta a felgyűlt mosatlant. Közben ettem egy kis TUC kekszet, és puha sajtot.  Azon kívül, hogy délelőtt még egy párszor bekavart a gyomrom, délután már "csak" a derekam, hátam és a lábaim fájtak. Szinte lemerevedtek.
Hogy holnap mi lesz, ha nem leszek jobban, még rejtély. Rántott csirkecombot szeretnék készíteni. Remélem nem lesz akadálya!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése