2019. február 18., hétfő

Cicahordkosár Évától

Éva ma áthozta a nagy méretű macska hordkosarát, mert az ő cicáinak van, és úgyis nagy.  Majd az anyagiakat később rendezem. (Igaz, nem tudom, hogyan, mert makacs, és adni szeret, de kapni nem.)

Be is állítottam a cicaszobába - az ötszögletűt neveztük így el, mert a macsekok, ha gáz volt, akkor odamenekültek. A régi szürke hordkosár helyére került. A régi pedig az ablak elé, a sarokba.  Ez utóbbi helyen korábban egy papír doboz volt, amit két évvel ezelőtt még Kicsim, alias Picúr élvezettel használta. De pár hónap alatt megunta és rá sem nézett. Így arra gondoltam, hogy a nagytakarítást befejezve, majd kiviszem a folyosóra, ott szétszedem és kidobom.
Nos, mivel a vezetékes telefonunk elromlott, és hatalmas meglepetésünkre még kora délután kijöttek a szerelők, és megjavították, nekem kiment a fejemből a tervezett "akció".
A papírdoboz ott maradt a cicaszobában, az asztalon.
 Este azután, amikor számba vettem, melyik tappancsos hol hajtja álomra a fejét, látom, hogy Nóci, ahogy szokta,  a régi, szürke hordkosárban húzta meg magát. De kicsit sehol sem találtam.
Végül az asztalon feltűnt, hogy kartondarabkák díszelegnek, amit egy mozdulattal a kezembe sepertem, miközben a nagyon ismerős brrrmrrr búgó hang ütötte meg a fülemet.
..hát persze, hogy Kicsim volt. Ott kuporgott a doboz mélyén, és eszében sem volt kijönni.
Na tessék! Megint nem sikerült megszabadulni a doboztól.
 A videón még kb két évvel ezelőtt látható Kicsim és a doboz.... Nem sokkal azután, hogy befogadtuk.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése