2020. május 4., hétfő

Hülyére takarítottam "magam"

Délelőtt a porszívózsákot takarítottam ki, ami cseppet sem kis munka. Beöltözve - maszk, kesztyű, simis sapka, ócska papucs - , ócska nadrág, pulóver...mert minden csupa por rajtam - is - minden zsáktisztítás után. Azután még a szeméttárolót is összekaparni, hogy ne maradjon nyoma a tevékenységemnek...Szóval nem szeretem meló.
Azután a lakás kiporszívózása, plusz alomtálca és környezetének takarítása. Mindezek iszonyatos gyomorfájás közepette.

Ebéd. Tegnapi maradék, majd úgy fél 1-től Zoli erkélyének kitakarítása, erkélyablakok tisztítása, és minden kiporszívózása. Azaz a szobája is.
Sajnos nem készült felvétel, ami bizonyíthatná, hogy emberfeletti munkát végeztem. Lehet soha többé. Már tőle várhatnám el, hogy a mi szobáinkat, stb takarítsa ki, mint fordítva. Amikor az ott mocskos zsákokban, táskákban összegyűjtött és egymásra halmozott lomokat,ócskaságokat - ruhát, cipőt - kipakoltam az erkély sarkából tele lett az erkély és a szoba teljes padlózata. Alig tudtam mozogni köztök.
Este fél hatra végeztem. Járni még most sem nagyon tudok és a kezeim, főleg a bal tenyerem és az ujjaim úgy nyilallnak, hogy majd megbolondulok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése