2020. szeptember 16., szerda

Gyomorrontás vagy mi...

 Hétfőn vérvételre, kedden a 4. kemora vitte P. Imit. Utóbbi esetben reggel 8-kor mentek el és du fél 3 körül érkezett Imi haza.  Addig  - ahogy majd' minden nap szoktam - almoztam, fel és leporszívóztam a lakást, rendet raktam és sütöttem egy finom almás, mazsolás kevert tésztát.

De fél 1.kor a reggel elfogyasztott egy kefirtől már szédültem, így ettem egy tányér isteni gyümölcs levest. A második fogással megvártam Imit. Sült oldalas volt és répás-borsós rizs, paradicsommal és hegyes erős paprikával. Utóbbit csak én ettem. 

Se kb este 10-ig a vacsorán kívül még ettünk sütit, csokit, őszibarackot és körtét is. A gyümölcsöket Katikáék küldték P.-vel. Az esti tévézés közben megittam a meggyes-citromos Soproni második harmadát. (1,4 %-os sör...). Ma még megvan a 3. harmada.

Éjjel 2 óra 22-kor hasfájásra ébredtem, és nem aludtam kb negyed 6-ig, miközben 5x is meglátogattam a mellékhelyiséget. Iminek nem volt és nincs baja...

Ma délelőtt - miután 8óra 10-kor a cicás Éva telefonja ébresztett, még 3x kellett futnom...pirítós és tea tuning után. Délelőtt bevettem 4 széntablettát, ami sokat segített.

Főtt krumplit és sajtot ettem ebédre, miután Éva hazament. (Beugrott a cica tápért, amit a Zooplusztól rendeltem. Maszkban volt ő is, én is...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése