2020. október 16., péntek

Ádámka és Peti meglepije

 Tegnap délelőtt felhívott Peti, hogy Ádámkát itt hagyná kb 1 órahosszára, amíg szülőértekezletre megy az oviba.

Reggel 8-kor megkaptam az influenza elleni védőoltást. Teljes védelemben történt. Maszkban, kézfertőtlenítéssel és a rendelőbe érkezéstől onnan való távozásig teljes némaságban. Csak a váróban lehetett kérdezni, beszélni. Detti megint nagyon ügyesen adta be a szurit.

Délelőtt azután az éjszakai nem alvás miatt kóvályogtam, hulla voltam. De azért 15 kiló macskaalmot hazacipeltem. 

 Szerencsére volt előző napról toros káposztám. Igaz, amikor Peti bejelentette, hogy jönnek, kicsit megijedtem, mert nem voltam benne biztos, hogy Ádámka evett-e már torost. Kár volt aggódni! Kétszer is repetázott. 💓😃

Peti egyébként megint nem jött üres kézzel. Ezért nem szeretem és nem jó, ha elárulom, mi hiányzik, mit lenne jó megcsináltatni vagy beszerezni. Most zuhanyrózsát gégecsővel, WC-csészét, Dömötör víztartályt, a WC falának burkolásához valami műanyag szerelvényt - nem tudom a pontos megnevezését -, és a konyhai meleg vizes csaphoz alkatrészt hozott. Nagyon aranyos, hogy gondoskodik rólunk, de sajnálom is, hogy a pénzen túl az idejét, energiáját is ránk áldozza. Az utóbbi kettőt ugyanis a munkahelye és a család között így is alig tudja beosztani.

Amíg Apa (P) odavolt a szülőin, majd a gyógyszertárakban - , mert Iminek több helyen sem tudták kiadni a gyógyszerét - injekciót - , így még a Klinikára is el kellett autózzon -, addig Ádámka nagyon aranyosan eljátszott a legoval. 

Amikor pedig hazaindultak, az autó ablakából még kétszer is felkiabálta nekem, hogy

"- Máris hiányzol Szentesi mama!"💓💓

...hát kis híján elsírtam magamat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése