2021. január 5., kedd

Még a múlt évről kimaradt

 Sajnos a napok egybefolynak, így sosem figyelem hányadika van és milyen nap. Így utána kellett nézzek, a 29-én kedden történteknek. Ez szerencsére a Zolinak írt üzenetből kiderült.

December 29.:

3 óta fent voltunk...a köztes időben pedig a sürgősségin volt 8-tól apu, mert a jobb lába 2-3 napja dagad és az orvos beutalta kivizsgálásra. Ott meg vérvizsgálat, UH, röntgen...közben azt mondták lehet bent tartják...így miközben főztem..pakolásztam lóhalálában a cuccokat, amiket majd Peti bevisz neki...Peti is rohangált: alsókat, pizsamákat venni...kaját, innivalót beszerezni, mert éhes, szomjas volt apu a várakozásban...meg a meleg vizes csapunk totál elromlott...ahhoz próbált  alkatrészt beszerezni; meg táskát, amibe a cuccait majd bepakoljuk apunak...szóval totál káosz volt a nap egész  kb egy óráig...akkor hazaengedték .....Írtak fel neki gyógyszereket...holnap a háziorvos írja ki...meg csináltak tesztet, amikor reggel megérkezett...az negatív lett..és csináltak tesztet, amikor hazaengedték...az kb 3-5 nap múlva lesz meg...addig apunak karantén itthon és a családtagoktól is el kell izolálnia magát...hm...hát az nem fog menni...

Szerencsére már csütörtökön a háziorvos megtudta, hogy a második tesztje is negatív lett.

De a trombózis hajlama miatt Clexane injekcióval kell szúrnia magát, azaz nekem kell őt. 

Hétfőn, január 4-én a klinikai belgyógyász szakorvos megvigasztalta, és "megvigasztalta", hogy élete végéig kell szúrni. Sőt most 6 hétig 2x is. Annyi "haszna" volt a szakorvosi vizsgálatnak, hogy 10 db injekció ezután nem 10-13 ezer forintba fog kerülni  -szabadáras lévén -, hanem TB támogatással 300 Ft/10 db.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése